Workshops i Uppsala

Genom ett samarbete med TFH- Mellansveriges Massageskola i Uppsala och Mona Domarhed drar vi nu igång workshops och inspirationsdagar för dig som certifierad massör. Varje enskild kurs omfattar en kursdag och går mellan kl 9.30-17.30. Innehållet är undersöknings- och behandlingsmetodik för dig som yrkesverksam massageterapeut. Du kan gå de olika delarna i vilken ordning som helst och efter eget intresse.

  • Kurs 1 – Fredag den 13 oktober med tema Ländrygg och Bäcken
  • Kurs 2 – Fredag den 17 november med tema Höft
  • Kurs 3 – Fredag den 8 december med tema Knä och Fot
  • Kurs 4 – Fredag den 16 februari med tema Nacke och Bröstrygg
  • Kurs 5 – Söndag den 18 mars med tema Skuldra
  • Kurs 6 – Lördag den 28 april med tema Armbåge och Hand

 

 

 

Vi börjar med en kortare repetition av anatomi och skadepanoramat i respektive ledavsnitt. Därefter går vi igenom testmetodik för avsnittet och kompletterar med behandlingsmodeller inom massage, stretch och triggerpunkter. Viss tid läggs också på egenvård för patienten för att optimera dina behandlingar. Du kommer att vara mycket delaktig i kursdagen och vi bygger upp den kring era frågor och funderingar. Ett fantastiskt tillfälle att repetera och träffa kollegor under en kreativ dag. Kursen bygger på den längre utbildningen i Undersökningsmetodik, behandlingsplanering och rehab. Du kan få mer information om den genom att klicka vidare här!

Huvudlärare är naprapat Johan Starre med mer än 40 års erfarenhet av behandling och undervisning. Vi håller till på TFH:s lokaler på Märstagatan 4.

Kurspriset är 2 500 kr inkl moms och kursdokumentation per kurstillfälle.

 

Gå till anmälan här!

 

Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 24 månader.

Läs mer.

 

Som kursmaterial använder vi boken Medicinsk Massageterapi skriven av Johan Starre. Du kommer att ha tillgång till den digitalt och den finns att köpa under kurstillfällena. Ordinarie pris är 975 kr men ditt studentpris blir 825 kr. Den omfattar alla kursavsnitten och köps efter intresse.

 

 

Translate »

Medicinskt Kursforum är Stephen Fry-säker tack vare caching av WP Super Cache

%d bloggare gillar detta: