Så här kommer det att byggas upp!

Det finns flera yrkestitlar i massagebranschen varav vi i dagsläget erbjuder fyra:

För vardera av dessa fyra utbildningsnivåer beskriver vi nu varje delämne och kurs i olika block där varje block innehåller vad du ska kunna, göra och klara av. Det finns också beskrivet hur du kan testas för att få kursen tillgodoräknad/validerad och självklart också vilka förkunskaper som du ska ha inför kursen.

När det gäller diplomutbildningarna är det vi som utbildare som genom teoretiska och praktiska prov godkänner dig och delar ut ett diplom med skolans namn och din titel.

Det finns två certifieringsnivåer där du dessutom genomgår praktiska och teoretiska prov som respektive certifieringsorgan arrangerar. Som utbildare är det vår uppgift att se till att du är väl förberedd inan du genomför proven. Du som går delkurser eller läser in enstaka ämnen får intyg på att du är godkänd i dessa och kan när du senare gått allt som krävs för en ny titel få ditt diplom.

Beskrivningar av ämnena och mer information kommer löpande under sommaren. När vi är klara kommer varje ruta att vara klickbar för att ge dig all information.

 

Läs mer om mål, prov, tillgodoräknande/validering och betyg här.

 

Här kan du anmäla intresse för en eller flera ämnen, kurser eller utbildningar!

 

Diplomerad Massör beskriver vi så här:

 

Diplomerad Massageterapeut beskriver vi så här:

 

Diplomerad Idrottsmassör beskriver vi så här:

 

Diplomerad Medicinsk Massageterapeut beskriver vi så här:

 

Translate »

Medicinskt Kursforum är Stephen Fry-säker tack vare caching av WP Super Cache

%d bloggare gillar detta: