Våra lokaler i Kräftriket

Utbildningen bedrivs i Medicinskt Kursforums och Naprapathögskolans lokaler i Universitetsområdet Frescati, Stockholm. I det anrika Kräftriket vid Brunnsviken kan du som student glädjas åt såväl närheten till staden som den omgivande naturen. Det natursköna området är beläget mellan Stockholms Universitets huvudcampus och Vasastan och är en inspirerande och stimulerande plats för studier. Områdets gamla ståtliga tegelbyggnader är q-märkta och den omsorgsfulla renoveringen har utförts med stor hänsyn till bevarandet av den vackra miljön.

_AL32716

Det är inte bara ett intressant och givande yrkesliv som ligger framför dig. Väljer du att studera hos oss kommer du även att få uppleva en härlig studietid. På skolan har vi den senaste tekniska utrustningen, en stor datasal och praktiksalar med utsikt över det praktfulla området.

Alla utbildningslokaler är utrustade med dataprojektorer, högtalarsystem samt trådlöst nätverk. För självstudier och grupparbeten finns vårt bibliotek samt ett antal grupprum. På skolans klinik är varje behandlingsrum utrustat med ett system för webbaserad journalföring och tidsbokning.

Luncher finns under vardagar i flera restauranger/caféer i området. Under helgdagarna tar du med egen mat och det finns kylskåp, mikrovågsugnar på skolan.

Vi har goda kommunikationer och parkeringsmöjligheter för dig som kort- eller långpendlar. Vill du ha mer information kontakta oss eller prova SL:s hemsida.

 

Studiebesök

För dig som är intresserad av utbildningen föreslår vi ett besök hos oss på skolan i Kräftriket. Ring gärna och boka in en tid på 08-28 44 14. Du får då en chans att träffa några av våra lärare och bekanta dig med skolans lokaler.

Välkommen med din ansökan.

_AL32741

Johan Starre Leg Naprapat Rektor MKF

08-28 44 14 eller 0708-34 88 92

johan@massera.nu

Translate »
%d bloggare gillar detta: