Grundkurser PRT

Grundkurs underkropp:

lumbal-, sakral- och nedre thorakalrygg samt pelvis och nedre extremiteten

 

Kursdatum:

  • Nya kursdatum kommer snart

 

Vi jobbar med grunderna i PRT (muskelvis, rörelsevis, smärtfria lägen, felställningar) och SCS (tenderpoints) för att hitta och behandla de vanligaste dysfunktionerna i nedre ryggrad och bröstkorg samt bäcken, höft, ben och fot.

Denna behandlingsmetod passar utmärkt ihop med övriga tekniker som massörer använder för att behandla till exempel spänningar och triggerpunkter. Den passar framförallt för patienter som har mycket ont, som vid fotledsstukning och ryggskott, men också som ”pricken över i” i de flesta behandlingsupplägg.

 

Kurspris 3 200 plus moms

 

Grundkurs överkropp:

cervikal- och övre thorakalrygg samt övre extremiteten

 

Kursdatum:

  • Nya kursdatum kommer snart

 

Vi jobbar med grunderna i SCS (muskelvis, rörelsevis, smärtfria lägen, felställningar och tenderpoints) för att hitta och behandla de vanligaste dysfunktionerna i övre ryggrad och bröstkorg samt skuldra, axel, arm och hand.

Denna behandlingsmetod passar utmärkt ihop med övriga tekniker som massörer använder för att behandla till exempel spänningar och triggerpunkter. Den passar framförallt för patienter som har mycket ont, som vid nackspärr och ryggskott, men också som ”pricken över i” i de flesta behandlingsupplägg.

 

Kurspris 3 200 plus moms

 

Du går direkt till ansökan här.

 

Navigera vidare till:

Translate »
%d bloggare gillar detta: