Entreprenörskap, att driva och utveckla sitt företagGe ditt nya företag en kickstart eller jobba mot drömläget för din redan startade verksamhet.

Företagande för terapeuter har inriktning på småföretagande generellt med fokus på vad som gäller för och passar en verksamhet inom manuell terapi. Oavsett var ditt företagande är idag kan du förbättra ditt kunnande om såväl uppstart, drift, inriktning, utveckling samt expansion och på så sätt optimera dina möjligheter att nå ditt drömläge.

 

• Bygg varumärke
• Marknadsföring för terapeuter
• Säljteknik för terapeuter
• Klokt företagande
• Företagsutveckling
• Samarbeten

Kort om kursen i företagande för terapeuter

Kursen löper över fem månader med en fysisk kurs som start och som slut. Denna fortbildning för terapeuter sker på distans och resulterar i breddade teoretiska och praktiska kunskaper för att kunna starta, driva, utveckla och expandera ditt företag samt ge dig ökad förståelse för och insikt i företagande i allmänhet och speciellt för terapeuter. Kursen passar både dig som driver eller vill driva eget företag och dig som jobbar i någon annans företag.

Parallellt med entreprenörsskapet kommer du att arbeta med fiktivt företag för att lära dig grunderna i bokföring och förstå en balans-och resultatrapport och budget.

Kursen är ett samarbete med HealthProAcademy och Anna Matti, Massageterapeut och Föreläsare inom starta, driva och utveckla terapeutföretagandet.

Kursupplägg

Kurstid: Nya kursdatum till våren kommer snart.

Inför den första träffen gör du ett förberedande arbete med hjälp av ett digitalt undervisningsmaterial.

Mellan kursträffarna arbetar du med det digitala kursmaterialet bestående av sju kursavsnitt med tillhörande övningar och uppgifter.  Under avslutande träffen sker redovisning och prov. Här finns också möjlighet att bli ytterligare personligen coachad av Anna Matti när det gäller ditt eget företag.

 

Kursintyg: Skickas efter fullgjord kurs och godkända prov och hemuppgifter.

 

Lokal: Kräftriket 23A i Stockholm

 

Kurspris: 8 000 kronor + moms dvs 10 000 kr.

OBS!!

Vid anmälan och betalning senast 30/8 2018 ges en rabatt på 1 000 kronor och priset är då 7 000 kronor + moms dvs 8 750 kr.

De tio först anmälda får dessutom det uppföljande coachande samtalet utan kostnad.

Tanken är att du ska kunna kombinera kursen med din klinikverksamhet eller annat arbete. Du behöver utöver kursträffarna avsätta några timmar varje vecka för eget arbete med egenstudier och hemuppgifter.

Den som vill kan boka ett uppföljande coachande samtal, på en halvtimme via skype eller telefon, efter avslutad kurs. Pris: 600 kronor + moms.

 

Vad innebär deltid/distans?

Kombinationen deltid/ distans innebär att du inför varje träff behöver förbereda dig. Du arbetar aktivt med inläsningsuppgifter och frågeställningar som berör momenten till kommande träff. Vi lägger stor vikt vid engagemang och eget ansvar när det gäller distansstudierna. Flera självständiga arbeten ska redovisas på kursträffarna. Arbetet sker i ett webbaserat verktyg där du arbetar enskilt och ibland i grupp.
Handledning sker via mejl. Du behöver alltså ha tillgång till bärbar dator, skrivare och internet på hemmaplan samt ha datavana.

 

Närvaro

Eftersom kursen till stor del sker som egenstudier och hemuppgifter, styr du din egen studietakt. Du kommer hela tiden att redovisa ditt arbete i vårt webbverktyg där det också är närvaroplikt på utvalda delar, som till exempel vid diskussioner. För kursträffarna gäller obligatorisk närvaro. Eventuell i förväg godkänd frånvaro tas igen vid senare tillfälle.

 

Gå till ansökan

Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra samtliga utbildningar. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 24 månader.

Translate »
%d bloggare gillar detta: