Att studera hos ossVi hälsar dig välkommen till en skola som sätter dig som studerande i första rummet. Oavsett vilken utbildning du går hos oss kommer du att i god tid få inloggning till vår kursplattform Schoolity där du kommer åt kursmaterial, föreläsningar och annat för att du ska kunna förbereda dig på bästa sätt. Du hittar också ditt schema där med alla de lektioner som ingår i kursen du går med sidhänvisningar och eventuella hemuppgifter. Här finns också övriga deltagare i kursen att kommunicera med och du har självklart kontakt med din lärare direkt.

De flesta utbildningar och kurser har efterarbete som ofta består av behandlingar som du journalför på ett korrekt sätt i Clinicbuddy och får feedback på i samband med återkopplingen som kan ske via nätet eller via en kursdag där vi fysisk träffas och fördjupar, sammanfattar och avslutar kursen.

Du behöver av den anledningen ha tillgång till en dator eller läsplatta för dina studier för att komma åt alla de dokument som vi lagt upp för kursen. Mycket av kontakten sker via nätet så du behöver också ha tillgång till mejl och/eller en mobiltelefon.

Vi är måna om att får ut maximalt av din utbildning hos oss så tveka inte att höra av dig om det är något du saknat eller som inte fungerat som du önskade. Samma sak gäller om du saknar något i vårt kursutbud.

Mejla mig gärna!

Välkommen på kurs hos oss!

Johan Starre, leg naprapat och kursledare

 

Translate »
%d bloggare gillar detta: