Skolklinik

Under massageutbildningen till Massageterapeut genomför studenterna elevbehandli

Skolklinik

 

Välkommen att besöka vår skolklinik på Observatoriegatan 17 vid Odenplan i Stockholm.

Som en del av undervisningen till massageterapeut genomför våra elever ett stort antal praktikbehandlingar. Behandlingarna utförs på vår skolklinik som vi delar med Naprapathögskolan.

Under terminerna finns vi på kliniken tisdag till fredag mellan kl 9-12. Kliniken i sin helhet är öppen måndag till torsdag från kl 8-19 och fredagar 8-16. Övriga tider är kliniken fylld av naprapatstudenter som under sina 4 år också arbetar på kliniken. Räcker inte massagetiderna till fyller de gärna upp men de tillför också möjligheten att du vid större besvär kan remitteras från massageterapeuten till en naprapat och tvärt om. Allt för att din behandling ska bli så komplett som möjligt.

Då behandlingen är en del i undervisningen får studenten stöd av en handledare. Handledarens uppgift är att stötta studenten och därför kommer handledaren att då och då komma in i behandlingsrummet under din behandling. Handledarens uppgift är även stödja dig som patient/klient och svara på de frågor du har om den behandling du får eller fått, de besvär du söker oss för mm. Som handledare tjänstgör massageterapeuter och legitimerade naprapater med lång klinisk erfarenhet.

När du kommer till kliniken tas du emot av vår reception som noterar din ankomst, tar betalt samt ger dig en hälsodeklaration som du vid ditt första besök fyller i. Då vi är måna om klinikens verksamhet kommer du även vid något tillfälle att få svara på en kort enkät kring ditt klinikbesök om kliniken i sig, det allmänna mottagandet, den enskilda studentens bemötande samt behandlingen du fått.

Translate »

Medicinskt Kursforum är Stephen Fry-säker tack vare caching av WP Super Cache

%d bloggare gillar detta: