FysioUltra och MKF

 

Vi på Medicinskt Kursforum är glada att vi i samarbete med FysioUltra kan erbjuda marknadens mest kompetenta utbildningar inom diagnostiska och terapeutiska hjälpmedel. Det är idag ingen överdrift att påstå att diagnostisk med hjälp av ultraljud och behandling med stötvåg har kommit att bli en mycket populär och efterfrågad behandlingsmetod. Det är därför viktigt att du som terapeut står väl rustad för att möta den efterfrågan som finns på marknaden.

 

Vi på Medicinskt Kursforum hälsar dig välkommen till en skola som sätter dig som studerande i första rummet. Oavsett vilken utbildning du går hos oss kommer du att i god tid få inloggning till vår kursplattform Schoolity där du kommer åt kursmaterial, föreläsningar och annat för att du ska kunna förbereda dig på bästa sätt. Du hittar också ditt schema där med alla de lektioner som ingår i kursen du går med sidhänvisningar och eventuella hemuppgifter. Här finns också övriga deltagare i kursen att kommunicera med och du har självklart kontakt med din lärare direkt.

De flesta utbildningar och kurser har efterarbete som ofta består av behandlingar som du journalför på ett korrekt sätt i Clinicbuddy och får feedback på i samband med återkopplingen som kan ske via nätet eller via en kursdag där vi fysisk träffas och fördjupar, sammanfattar och avslutar kursen.

Vi är måna om att får ut maximalt av din utbildning hos oss så tveka inte att höra av dig om det är något du saknat eller som inte fungerat som du önskade. Samma sak gäller om du saknar något i vårt kursutbud.

Mejla mig gärna!

Välkommen på kurs hos oss!

Johan Starre, leg naprapat och kursledare

 

Vi erbjuder dig en mängd föreläsningar, kurser och utbildningar inom:

 

Translate »

Medicinskt Kursforum är Stephen Fry-säker tack vare caching av WP Super Cache

%d bloggare gillar detta: